Dadi' Oil (Gift) sets

De Dadi’ Lijn is zeer geschikt voor droogheid van de handen, lichaam, eczeem, wondjes en droge huid en nagels, (vanwege het vele wassen en desinfecteren).

Deze set is samengesteld om je handen/ lichaam en nagels intensief te voeden.

 

Je hoeft van deze producten niet veel te gebruiken!

Dadi' Oil is een verzorgende olie voor de nagel en de huid, die gemaakt is om de huid te voeden en te verzorgen en om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en aan nagelproducten en heeft een ontstekingsremmende werking!

Dadi' Oil wordt snel opgenomen en is niet vet.

Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product, afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. AvocadoOlijf en Jojoba olie werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Dadi' Oil bevat bovendien Natuurlijke Vitamine E (dus geen synthetisch tocopheryl acetaat) een krachtige anti-oxident. Ten slotte zorgt een aromatisch mengsel van 21 essentiële oliën voor een aangename geur en een heilzame, verjongende werking.

 

TIP!

Heeft u extreem droge handen?

Doe dan een beetje Dadi’ Lotion in uw handpalm voeg daar 4 druppels Dadi’ Oil aan toe, meng dat even met u vinger en dan de Dadi’ Lotion dan smeren op de droge huid. Dit zorgt ervoor dat de Dadi’ Lotion een nog sterkere werking heeft.

Als je je handen, lichaam en nagels voor het slapen gaan eerst scrubt met de Dadi’ Scrub (Dadi’ Oil aan toegevoegd), en ze daarna insmeert met de lotion, dan voelen ze direct weer zacht. De lotion en olie (nagels) gebruik je dagelijks indien nodig, maar minstens 2 x per dag, de scrub hoeft niet iedere dag. Hiermee is je huid in een korte tijd weer hersteld en voorkom je problemen.