Anti - schimmelcréme

De ideale formule tegen voetschimmel.

Dezelfde fantastische combinatie van ingrediënten als de Puur Vera Menthol maar dan met het actieve ingrediënt Tolnaftaat.

Aangezien Tolnaftaat in Nederland niet gebruikt wordt in anti-schimmel cremes zijn mensen hier nog niet resistent voor!

Helpt ook bij veel vormen van eczeem en ringworm.

Crème is zowel geschikt voor de schimmel op de huid als op de nagels!!

 

Resultaat na 2 weken smeren.

Productinformatie
Puur Vera Voetschimmel crème is een crème met het actieve ingrediënt Tolnaftaat. Dit is een effectief, actief ingrediënt vanwege het vermogen het fungale celmembraan te remmen. Het wordt ook gebruikt voor op schimmel gebaseerde huidproblemen zoals ringworm en liesschimmel en blijkt zeer effectief te zijn bij diverse vormen van eczeem en psoriasis.

Aangezien Tolnaftaat in NL praktisch niet gebruikt wordt in antischimmel crèmes zijn mensen hier nog niet resistent voor.

De crème bevat naast Tolnaftaat pure Aloë Vera. Het is een Hollands fabricaat, bevat geen parabenen en is veilig voor diabetici. 

De ideale formule tegen voetschimmel. Dezelfde fantastische combinatie van ingrediënten zoals de Puur Vera voetencrème, met het extra ingrediënt TOLNAFTAAT tegen voetschimmel  (zwemmerseczeem). Tolnaftaat helpt tegen de voetschimmel terwijl de 60% pure Vera diep in de huid doordringt en hydrateert. 

Tolnaftaat wordt nog niet gebruikt in Nederland de antischimmel producten dus schimmels zijn nog niet resistent.